Az AIDAnova első útjai
2018. május 14. írta: fische

Az AIDAnova első útjai


Már február elején körvonalazódott az Aida hajótársaság legújabb és legnagyobb hajójának programja, bár elkészültéig akkor még kb. 290 nap volt hátra. A hajó a németországi Meyer Werft hajógyárban készül, kidokkolását 2018 augusztusára, a tengerig történő leúsztatását szeptemberre tervezik.

A hajó „első” útja 2018. december 2-án Hamburgból a Kanári szigetekre vezet, ahol a tél folyamán a Madeira-Kanári-szk. útvonalat járja majd heti rendszerességgel.

Az első út előtt azonban 4 napos, talán bejárató, vagy „az elsőt megelőző” utakat is meghirdettek, Hamburg és Oslo, illetve Hamburg és Rotterdam között. Az érdeklődés óriási volt, hiszen a február 1-én meghirdetett 4 alkalomra szóló helyeket pár nap alatt lefoglalták. 

vh.png

A bejegyzés trackback címe:

https://vizek-hajok.blog.hu/api/trackback/id/tr8113927800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása