Üdülőhajós állásbörze Németországban június 21-én 
2018. június 10. írta: fische

Üdülőhajós állásbörze Németországban június 21-én 

Június 21-én a németországi Frankfurt/Offenbachban rendeznek állásbörzét, elsősorban üdülőhajós munkahelyekre. 150 különböző tengeri és folyami hajóra összesen 500 helyet kínálnak, most először a Windstar társaság nagy vitorláshajóira és jachtjaira is. Az üdülőhajós ágazat virágkorát éli, és további jelentős fejlesztések várhatók. A következő években akár 100 000 munkahely is betöltésre várhat, mert 2022-ig további 75 új üdülőhajó áll szolgálatba, és mindig keresnek alkalmazottakat a már forgalomban lévő hajókra is. A börze kiváló áttekintést kínál az üres helyekről, azonnali bemutatkozási lehetőséget a leendő munkaadónak, és akár az azonnali szerződéskötés is elképzelhető.

vh2.jpg
A vásár érdekessége, hogy nemcsak a hagyományos hajós szakmákba, hanem a hajó üzleteibe, a sport-, és fürdőlétesítmények számára is keresnek munkatársakat. Az új óriáshajókon az újabb attrakciókkal, szórakoztató létesítményekkel új foglalkozási lehetőségek is keletkeznek: gyerekfelügyelő, fotós, műszaki munkatárs. A rendezvény gazdája szerint lényegesen több a munkahely, mint a jelentkező. Ezért is érdemes a helyszínen próbálkozni, és alkalmas munkahely esetén azonnal aláírni. 

A börze a jelentkezők számára ingyenes, a belépőjegyért azonban előzetesen regisztrálni kell, amit azután egyszerűen ki lehet nyomtatni.        

Tudnivalók

Sok sikert!
Forrás: [Stiegers Kreuzfahrt-Tipps]

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vizek-hajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9014039112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása